AANDACHT
VOOR UW DOELGROEP

Hoe kunnen wij u helpen?

Uw communicatiedoelstelling vertalen wij naar een innovatief video concept. Aan de hand van een helder stappenplan begeleiden wij u naar het juiste resultaat.

Wat is uw doel?

Leadgeneratie, naamsbekenheid verhogen,  betere interne communicatie of het effectiever opleiden van personeel. Het zijn allemaal verschillende doelen die elk een eigen aanpak nodig hebben om tot een optimaal resultaat te kunnen komen.

Wie wilt u bereiken?

Om ervoor te zorgen dat de boodschap goed overkomt is het van belang om te weten wie je doelgroep is. Een directeur van een multinational , een monteur of een leerling van een basisschool, ze vragen allemaal om een andere aanpak.

Wat wilt u overbrengen?

Formuleer een heldere boodschap en slechts 1 tegelijk. Wij helpen u met een duidelijke formulering van de boodschap die u wilt overbrengen.

Script

Op basis van de inventarisatie werken wij een script uit. Dit script beschrijft stap voor stap de opbouw van de video. Pas wanneer het script is besproken en is goedgekeurd gaan we over tot de volgende fase.

Productie

Aan de hand van het script wordt vervolgens de productie uitgevoerd. De productie bestaat in veel gevallen uit opnamen op locaties, voice-over, muziek, animaties en montage.

Opleveren

Nadat de productie gereed is worden de eerste previews opgeleverd. Deze previews worden door u beoordeeld en eventueel voorzien van commentaar. Pas wanneer u 100% tevreden bent met het eindresultaat wordt de productie opgeleverd.

Distributie

Nadat de videoproductie is opgeleverd is het van belang dat er zorg en aandacht wordt besteedt aan de distributie van de video’s. Door het inzetten van de juiste kanalen wordt de doelgroep optimaal bereikt. Wij helpen u met het ontwikkelen van een plan.

Archivering

Door de video’s op een gestructureerde manier te archiveren zijn ze altijd gemakkelijk te bereiken voor de doelgroep. Wij adviseren u hier graag over.