Videoboek

Een mooi voorbeeld van videomarketing is het videoboek. Via een ingbouwd lcd scherm worden je video’s afgespeeld. De eerste video begint direct na het openen van het boekje. De andere video’s kun je eenvoudig zien door op een knopje te drukken. Ideaal als relatiegeschenk en perfect geschikt om je product en/of bedrijfsinformatie mee te presenteren.  Leuk als je dit jaar je kersboodschap wilt sturen aan je klanten of je medewerkers.

Bekijk de video:

Bespaar verkoopkosten door het opsturen van een videoboek in plaats van een eerste bezoek. Je potentiele klant zal het boek absoluut op zijn of haar buro laten liggen en gaan kijken en luisteren. Dit bespaart je heel veel tijd. Wanneer je potentiele klant echt interesse heeft kun je daarna altijd een afspraak maken.
Inmiddels hebben wij met diverse klanten grote succes hiermee behaald.

Wil je meer weten over het videoboek? Neem dan contact met ons op!

https://www.bedrijfsbeeld.nl/contact/

Wil je leren hoe je video strategisch kunt inzetten en hoe je meer omzet genereert dankzij de inzet van video, welke soorten video’s er zijn en wat de beste methodes zijn voor video op internet? Schrijf je dan in voor onze gratis (tijdelijk) GRATIS online videotraining. (Normaal 197,- Euro)

Nadat je bent ingeschreven krijgt je automatisch je eerste video van een serie van 8 video’s in je mailbox, en de rest volgt in de dagen daarna.

Wil je gratis toegang tot onze Video Training Serie “Meer Business Met Video” ? Vul hier je naam en e-mailadres in.

Video Marketing Online Training Series

Download dan hier onze (tijdelijk) gratis videotraining (Normaal 197,- Euro):

 

 

6 thoughts on “Videoboek

  1. Hallo Veron,

   Reken voor dit model rond 18,– -20,– per stuk bij een afname van 500 stuks. Incl bedrukking en verzending.
   Dat is heel wat goedkoper dan een autoritje voor een verkoper! 🙂

   Als je nog meer wilt weten, ik heb een prijslijst met verschillende types.

   Gr Jan

 1. Jan een geweldig idee. Hier wordt ik blij van. Hoe zou jij het vinden wanneer je huis op een dergelijke manier bekeken zou kunnen worden! Ik wil graag verder praten over de mogelijkheden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *