Toolboxen en werkplekinspecties altijd up-to-date!

Korte samenvatting:

  • Centraal samenstellen, uitsturen en monitoren van toolboxen
  • Communicatie via een app of een link
  • Korte, krachtige toolboxvideo ‘s
  • Registratie van gevolgde toolboxen
  • Dashboards voor een totaal overzicht
  • Besparing van  tijd en administratieve handelingen
  • Veiliger aan het werk

Bekijk hier de video:

Incidentvrije werkplek
Als organisatie wil je graag het maximale uit je medewerkers halen.
De juiste training en actuele voorlichting zorgen voor een betere concurrentie positie en
een veiliger werkplek. Hoe zorg je ervoor dat je medewerker de juiste informatie krijgt?

Online-toolboxportal + app
De dienst Veiligvakwerk, bestaat uit een webportal en een mobiele app. De dienst ondersteunt op een hele eenvoudige manier het aanmaken, uitsturen en monitoren van toolboxen, werkplekinspecties, incidentmeldingen, poortvideos en werkvergunningen.
Door het inzetten van een digitale toolbox vervallen fysieke overdrachtsmomenten en het onderwerp kan op ieder gewenst moment worden aangereikt bij je medewerkers. Dit bespaart kostbare tijd en administratieve handelingen.
De mobiele app zorgt voor een realtime terugkoppeling naar de webportal. Zo kun je precies zien welke medewerker welke toolbox heeft bekeken en wat de resultaten zijn.

Toolboxvideo’s
Bedrijfsbeeld ondersteunt je met duidelijke toolbox video’s die je helpen om je doelgroep nog beter te bereiken. Je kunt binnenkort kiezen uit uiteenlopende onderwerpen die  zorgvuldig zijn samengesteld. De video’s worden in nauwe samenwerking met bedrijven geproduceerd. Daarna komen ze beschikbaar voor andere bedrijven in de vorm van “standaard” video’s.

Wanneer je op maat ontwikkelde video’s wilt dan zijn er twee opties. De eerste optie is dat wij volledig maatwerk video’s voor je organisatie ontwikkelen en de tweede optie is dat wij bestaande video’s aanpassen aan jouw  bedrijfsituatie en huisstijl. In dat laatste geval bespaar je veel kosten en doorlooptijd.

Hieronder vind je een tweetal voorbeelden. Let op dit zijn previews die in de komende tijd nog aangepast gaan worden naar een defintieve versie.

Preview Buddycheck

Preview LMRA

Referenties
Inmiddels hebben wij voor veel diverse vooruitstrevende bedrijven veiligheidsvideo’s ontwikkeld en geproduceerd. Wij werken onder andere voor: Engie, Stork, NAM, Wagenborg, CASOS, Venko, Hertel en Givaudan.

Uiteraard verzorgen wij de gehele videocommunicatie voor uw bedrijf met:

Contact opnemen
Wilt graag meer informatie ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.
Of stuur een mail naar info@bedrijfsbeeld.nl