Veilig werken dankzij inzet van video
Voor bedrijven die regelmatig een toolboxmeeting houden is het inzetten van video een hele effectieve methode gebleken. De te leren onderwerpen worden door middel van video makkelijker opgenomen in het menselijk brein en daarmee veel beter onthouden. Bij veel bedrijven speelt dezelfde problematiek. Na een inventarisatie bij meer dan 50 technische bedrijven is gebleken dat er behoefte is aan aan delen het delen van kennis op gebied van veilig werken. Ons idee om gezamelijk video’s te ontwikkelen werd zeer enthousiast ontvangen. Op basis daarvan zijn wij gestart met een uniek concept: Shared Video’s

Bekijk onderstaande video voor meer uitleg:

Voor de start van dit project zoeken wij bedrijven die graag met ons mee willen denken en (actuele) onderwerpen willen inbrengen. Op basis van deze input zullen wij starten met het ontwikkelen van de eerste video’s. Telkens wanneer een video gereed is, plaatsen wij deze video op ons platform en kan deze worden bekeken en ingezet worden. Je betaalt echter alleen voor de video’s die voor jou interessant zijn.
Je betaalt dus nooit te veel! Voor de eerste 15 deelnemende bedrijven hebben wij bovendien een zeer aantrekkelijk financieel aanbod! 50% korting op het gebruik van de video’s.

Wil je meer weten? neem dan contact met ons op.