Promotiefilm

Promotiefilm laten maken

Om (potentiële) klanten en relaties een goed beeld van uw bedrijf te geven doe je er goed aan om een promotiefilm te maken. Met een promotiefilm voor jouw bedrijf geef je de buitenwereld een kijkje achter de schermen en krijg je de kans om jouw boodschap op een effectieve manier over te brengen. Bedrijfsbeeld is een jonge organisatie met heldere ideeën die jou hier graag bij helpt. Wij beschikken over uitstekende expertise op het gebied van videocommunicatie en maken graag een video die jou helpt bij het behalen van je communicatiedoelen. Dus wil je graag een promotiefilm laten maken? Dan ben je bij Bedrijfsbeeld aan het juiste adres.

Werkwijze van Bedrijfsbeeld

Wij gaan graag te werk aan de hand van een helder stappenplan, om zo een innovatie video te ontwikkelen. We beginnen altijd met het bespreken van je doel en doelgroep om zo tot een optimaal resultaat te kunnen komen. Vervolgens formuleren we een heldere boodschap en werken wij een script uit dat stap voor stap de opbouw van de video bespreekt. De productie van de video wordt uitgevoerd en gemonteerd volgens script. Wanneer de productie gereed is krijg je previews te zien, welke je kan voorzien van eventueel commentaar. Wanneer jij voor 100% tevreden bent met het eindresultaat wordt de productie opgeleverd en gedistribueerd. Door het inzetten van de juiste kanalen wordt de doelgroep optimaal bereikt. Uiteraard helpen wij u daarbij en adviseren wij u graag over de archivering, waardoor video’s altijd gemakkelijk te bereiken zijn voor de doelgroep.

Meer informatie

Heb jij interesse in het laten maken van een promotiefilm en ben je benieuwd wat de mogelijkheden voor jou zijn? Neem dan gerust eens contact met ons op, wij helpen je graag!

Contact Opnemen