Verbeter het veiligheidsgedrag binnen uw bedrijf met een poortinstructie video.

Bij veel bedrijven worden contractors en bezoekers bij aankomst op de bedrijfslocatie wel voorgelicht over de veiligheid, maar dat is vaak omslachtig en tijdrovend.
Door het inzetten van poortinstructie video’s kan dit veel effectiever en wordt de veiligheidsvoorlichting ook nog eens als prettig ervaren.

Waarom een poortinstructievideo?
U wilt graag op een effectieve manier uw medewerkers, onderaannemers en bezoekers informeren over gedragsregels. Video is een sterk middel omdat video  veel effectiever is om de doelstelling te bereiken dan tekst. Uiteraard is het van belang dat de video op de juiste wijze wordt geproduceerd en gepresenteerd zodat de boodschap de doelgroep ook daadwerkelijk aanspreekt.

Door gebruik te maken van video wordt uw instructie duidelijk en helder overgebracht aan (nieuwe) medewerkers, contractors en  bezoekers. Bedrijfsbeeld helpt je met het opstellen van een duidelijk stappenplan die omgezet wordt tot een korte dynamische veiligheidsinstructievideo voor uw bedrijf.

Via de online portal of app kunnen medewerkers eenvoudig vooraf de video bekijken en vragen beantwoorden.Door de online registratie zijn er geen administratieve handelingen nodig, wordt de registratie geborgd en worden wachttijden aan de poort voorkomen.

Wat zijn de voordelen?

  • Laagdrempelige manier om kennis over te brengen
  • Besparing van tijd en geld
  • Digitale registratie en borging van kennis
  • Aantrekkelijke prijsstelling dankzij het gebruik van standaard scripts
  • Maatwerk beelden voor goede herkenning op uw locatie
  • In meerdere talen uitvoerbaar

Voor welke branches?
Bedrijfsbeeld een ruime ervaring op het gebied van poortinstructievideo’s binnen de volgende branches:

  • Industrie (proces, gas en olie, petrochemisch)
  • Bouw -en installatie
  • Transport & Logistiek

Scenario
Wij geloven erin dat als de kijker zich kan identificeren met het gene wat hij in beeld ziet, de boodschap beter overkomt. Daarom adviseren wij om zoveel mogelijk situaties met echte medewerkers in realistische werksituaties in beeld te brengen. Wij zullen daar waar nodig ondersteunende animaties toevoegen. Denk hierbij aan tekstuele ondersteuning maar ook aan het toevoegen van menu’s, het gebruik van symbolen en het toevoegen van overige visuals om de herkenbaarheid van de kijker zoveel mogelijk te versterken.

Meertalig
Wij bieden de mogelijkheid om de film te produceren in meerdere talen. Wij werken samen met diverse native voice-overs zodat de niet Nederlandssprekende kijker zich verbonden voelt met de onderwerpen. Daarnaast werken wij samen met technische vertaalbureaus waardoor we zorgen dat technisch jargon op de juiste manier vertaald wordt.

Referenties
Wij maakte poortinstructievideo’s voor o.a. Koopmans Meelfabrieken, HG, Givaudan, PQzeolist, Vermillion Energy, Colt International, ETA, ESD, Sanorice en Bouwbedrijf Vrolijk BV. Deze bedrijven willen graag hun ervaringen delen. Wilt u een demo? Neem dan contact met ons op.