Noordster TV: Inspiratie voor ondernemers in Noord Nederland

Het gebruik van online video neemt razendsnel toe. Video is een prachtig middel je doelgroep te bereiken. Je boodschap wordt sneller en beter begrepen en je wordt beter vindbaar door Google, wanneer je video’s inzet op je site. Ter aanvulling op de huidige activiteiten van Noordster Sociëteit is onlangs Noordster.TV live gegaan. Noordster.TV is een initiatief van Bedrijfsbeeld en Noordster Sociëteit. Via dit initiatief worden bedrijven, producten en ideeën door middel van beeld en geluid onder de aandacht gebracht.

Innovatieve producten, bedrijf, idee of dienst in volop beeld!
Het productieteam van Bedrijfsbeeld maakt een pakkend item over een bedrijf, product, dienst of een onderwerp waar uw bedrijf bij betrokken is. De uitvoering zal een dynamische video zijn die bij vertoning tijdens een van de bijeenkomsten veel impact heeft op de doelgroep en ook de leden van Noordster Sociëteit aanspreekt.

Direct exposure!
Tijdens het diner werden de eerste video’s vertoond en met enthousiasme bekeken door de aanwezigen. Het videokanaal zal de komende tijd worden uitgebreid met inspirerende onderwerpen, productinnovaties en visie’s van ondernemers. De video’s worden verspreid door middel van de social mediakanalen van de aanwezige bedrijven, Bedrijfsbeeld en de Noordster sociëteit.

Bekijk hier de eerste drie video’s:

Video:Innovatie in het Noorden

Video: De voordelen van Payrolling voor bedrijven

Video: De vrouwenbeurs 2016

Ook een item laten maken?
Heeft u ook een innovatief idee, product of een visie en wilt u dit op een unieke manier delen met andere ondernemers in Noord Nederland? U hoeft dus niet perse lid te zijn van de Noordster Societeit Neem dan contact met ons op: info@bedrijfsbeeld.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *