Instructievideo’s

Wanneer instructievideo’s goed worden toegepast, kan het een organisatie enorme besparingen opleveren op het gebied van trainingen en opleidingen. De cursist op zijn beurt heeft veel baat bij een videotraining. De te leren onderwerpen worden door middel van video makkelijker opgenomen in het menselijk brein en daarmee veel beter onthouden.

Bedrijfsbeeld heeft al vele jaren ervaring met het ontwikkelen van instructievideo’s voor trainingsdoeleinden en heeft inmiddels een groot portfolio opgebouwd. Bij de ontwikkeling van uw instructievideo’s staan altijd uw eisen en wensen voorop en zorgen wij er samen voor dat uw bedrijfsprocessen en werkzaamheden optimaal in beeld worden gebracht.

Instructievideo’s door Bedrijfsbeeld

Deze instructievideo’s zullen aantrekkelijk moeten zijn qua inhoud en qua presentatie. Het is dan ook van belang dat de video’s met zorg worden geproduceerd. Daarom zorgt Bedrijfsbeeld dat vooraf goed wordt gecommuniceerd met de klant over het doel en de verwachtingen van de video’s.

Bedrijfsbeeld heeft een schat aan ervaring op het gebied van het produceren van instructie en veiligheid video’s. Wij zorgen er voor dat de boodschap op een heldere manier wordt overgebracht en wij kunnen controleren of de boodschap is begrepen.

Naast de productie van video’s kunnen wij ook helpen met het ontwikkelen van interactieve video’s. Cursisten kunnen tijdens het bekijken van de video of vlak daarna vragen beantwoorden waarbij de score direct zichtbaar wordt. Deze werkwijze wordt veel toegepast bij instructies die op afstand worden gegeven en getoetst.

Werkwijze Bedrijfsbeeld

Laat u instructievideo’s bij Bedrijfsbeeld maken dan bepalen we samen de doelstelling en de boodschap die u wilt uitdragen. Ook wordt de doelgroep geanalyseerd zodat de instructievideo;s optimaal aansluiten bij de doelgroep en de boodschap helder overkomt. Vervolgens wordt er een script ontwikkeld en wordt gestart met de productie van het definitieve instructievideo’s. Tijdens de productie wordt u op de hoogte gehouden met verschillende previews waarna de instructievideo’s pas bij 100% goedkeuring wordt opgeleverd.

Contact opnemen

Wilt u instructievideo’s laten maken of wilt u hier graag meer informatie ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact via het contactformulier zodat wij samen met u alle mogelijkheden door kunnen nemen. Ben u al overtuigd, dan kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact Opnemen