Instructievideo

Instructievideo laten maken

Wil jij je medewerkers graag bijscholen over een bepaald onderwerp en ben je daarvoor op zoek naar een effectieve manier? Dan kunnen wij van Bedrijfsbeeld je helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van instructievideo’s en wanneer deze goed worden toegepast kan het een organisatie enorme besparingen opleveren op het gebied van trainingen en opleidingen. Naast deze besparing heeft een cursist veel baat bij een instructievideo, doordat het op deze manier makkelijker opgenomen en onthouden wordt. Belangrijk daarbij is dat de video, zowel qua inhoud als presentatie, aantrekkelijk moet zijn en met zorg geproduceerd wordt. Daarom gaan wij met jou in gesprek over het doel en de verwachtingen, zodat het een professionele en bruikbare instructievideo wordt.

Producten van Bedrijfsbeeld

Bedrijfsbeeld is een jonge organisatie met heldere ideeën op het gebied van videocommunicatie. U kunt bij ons dan ook niet alleen terecht voor het laten maken van een instructievideo, maar ook voor andere producten bent u bij ons aan het juiste adres. Producten die wij graag voor u produceren zijn:

  • Bedrijfsvideo’s
  • Bedrijfspresentaties
  • Bedrijfsprocessen
  • Eventregistraties
  • Instructievideo’s
  • Productvideo’s

Meer weten?

Wil je graag een instructievideo laten maken door Bedrijfsbeeld of heb je interesse in één van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 0592 – 768005 of door een e-mail te sturen naar info@bedrijfsbeeld.nl. Wij maken graag een afspraak met je om in gesprek te gaan over de mogelijkheden die wij je bieden.

Contact Opnemen