Hoe gebruik je video effectief op je website?

Het toepassen van video op websites is geen vervanging van tekst. Het is juist wel een hele belangrijke aanvulling! Het kan het verschil maken tussen kopen en niet kopen!  Hoe? De meeste mensen bepalen aan de hand van tekst of ze wel of geen interesse hebben in de site. Zodra de tekst overtuigend genoeg is wil je meer. Stel je wilt meer weten over een product of dienst en je wilt een uitleg hierover dan kan een goed geproduceerde video het verschil gaan maken.

Lees meer:

Ter vergelijking de “normale” winkel. Je komt binnen en kijkt wat rond. Wanneer je vervolgens op het juiste moment wordt aangesproken door een verkoper, kan deze verkoper (mits het een goede verkoper is) je helpen met het nemen van een beslissing. Een beslissing die bij jou past. Je gaat met een product de deur uit. Ook al zou dat niet zo zijn dan blijft een goed advies van de verkoper bij je hangen.

Op internet is het niet anders, alleen kun je veel sneller de winkel uitstappen dan bij een fysieke winkel. Jij bepaalt dus wat interessant is. Je zult je website daar op aan moeten passen. Zelf ben ik erg gecharmeerd van het bedrijf van Tom Coronel. Zijn bedrijf verkoopt zowel via de fysieke winkel als via de webshop alles wat met tv’s te maken heeft. In aantrekkelijke video’s zorgt hij ervoor dat je geboeid blijft kijken naar de uitleg over de diverse televisies. In combinatie met een goede website en sterk geprijsde producten een geweldig voorbeeld hoe je video effectief kunt inzetten!

Kijk maar eens:

Of bekijk hoe de video is opgenomen binnen zijn site: 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *