The Power of Words

The Power of Words. Grappig wanneer je juist de kracht van beeld en geluid wilt benadrukken. Maar om je te laten ervaren wat ermee bedoeld wordt heb ik juist video nodig.

Deze video kwam ik tegen en wilde ik je niet onthouden. Super goed bedacht, ik wou dat ik het had bedacht. Maar ik ben niet jaloers. Ik vind het mooi om te laten zien dat beeld en geluid emotie oproept. Dat is precies wat ik bedoel met het toevoegen van beeld en geluid in je communicatie. En waarom dan geen goed voorbeeld laten zien?

Klik de video nog maar even niet aan maar lees wat ik hier schrijf. Er zit een bedelaar op een plein. Er lopen mensen langs deze man maar hij krijgt weinig geld. Plotsklaps verandert er iets omdat een dame langs hem loopt.

Deze dame verandert iets aan zijn plek. Heb je een beeld? Natuurlijk kan ik het nog veel gedetailleerder beschrijven, waardoor je zelf een beeld krijgt. Maar het woord zegt het al. “Je krijgt een beeld”. Bekijk nu de video en ik weet zeker dat je na afloop zegt, wauw!

Wel grappig dat de video de naam heeft “De power off words”

 

Dit blog behandelt het toepassen van video in je marketing. Ik wil laten zien dat het inzetten van video bedrijven helpt om een beter beeld te geven van haar bedrijf, mensen, producten en diensten.

Wil je meer weten over videomarketing, hoe je video strategisch kunt inzetten en nog veel meer?

Video Marketing Online Training Series

Download dan hier onze (tijdelijk) gratis videotraining (Normaal 197,- Euro):

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *