Cimitec

Cimitec infra & milieu is een inovatieve en creatieve aannemer in betontoepassingen voor de grond-, weg- en waterbouw en de particuliere sector. Bedrijfsbeeld heeft verschillende producten in beeld gebracht voor Cimitec waaronder de curbmachine.

De Curbmachine is een compacte, hydraulische bestuurde en zeer wendbare machine die in staat is op locatie betonbanden te produceren. Cimitec beschikt daarvoor over een groot assortiment mallen. Deze mallen kunnen in opdracht ontworpen worden. Door de flexibiliteit van de machine, zowel qua wendbaarheid als gewicht, is deze eenvoudig te transporteren.

Voor deze productie hebben we de machine letterlijk in de spotlights gezet. Door het toepassen van creatieve beelden van de machine en de werkzaamheden, is een unieke film ontstaan. Ook het inzetten van beelden uit de cameradrone heeft bijgedragen aan het positieve eindresultaat.

Door het in beeld brengen van de verschillende producten van Cimitec krijgen klanten een goed en duidelijk overzicht van de mogelijkheden van Cimitec infra en milieu.