KNOWHOW
BOREN NAAR KENNIS

Evenementvideo, het middel voor de promotie van je evenement

evenementvideo

De eventvideo, het ideale middel voor de promotie van je evenement Elk evenement heeft een doel. Een evenement kan gebruikt worden voor het lanceren van een nieuw product, voor netwerken of het kan bezoekers inspireren. Evenementen geven een prettig groepsgevoel. De sfeer en inhoud van een evenement kun je vastleggen en doorgeven door middel van […]

3H model: Hero, HUB en Hygiëne video’s voor de beste marketing

3hmodel

De juiste videocontent op de juiste plaats voor het genereren van sales is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Gelukkig biedt het 3H model een leidraad om te volgen om de juiste mix van video’s op de juiste momenten in te zetten om van nieuwsgierige mensen koopachtige mensen te maken. Lees hier meer over het 3H model en wat dit voor jouw videomarketing betekent.

Sport en emotie in videomarketing

sportenemotie

Emotie in videomarketing is te bereiken door gebruik te maken van sport. Zelfs als je bedrijf niets met sport te maken heeft kun je dit toch voor je bedrijf inzetten. Uit onderzoek blijkt dat het koppelen van je bedrijf aan sport je omzet kan verhogen. Daarbij bespreken we een duidelijk voorbeeld van hoe een lokaal bedrijf dit voor zichzelf kan gebruiken zonder dat hiervoor grote onkosten gemaakt worden.

Video content die past bij de beleving van je klant

video content beleving

Voordat iemand klant van je wordt doorloopt hij/zij allerlei keuzemomenten en processen om tot een goede keuze te komen. Door op de juiste momenten in die reis van je klant een video te laten zien kun je de koopintentie met bijna 100 procent verhogen. De kans dat die persoon dan ook met jou zaken doet wordt ook bijna 2 keer zo groot. Lees in dit blog op welke momenten je video kunt toepassen in een salesthunnel en wat voor video’s dat dan moeten zijn.

Veiligheid en vakmanschap verbeteren met video

veiligheid_vakmanschap_verbeteren_video

In beroepen waar vakmanschap van belang is, zijn er ook vaak veiligheidsvraagstukken die bewaakt moeten worden. Om de veiligheid op de werkvloer of bouwplaats optimaal te houden zijn videotoepassingen een goed middel. Er zijn meerdere manieren waarop video kan helpen om veiligheid en vakmanschap op peil te houden. Daarbij zijn deze toepassingen ook volop in ontwikkeling. Lees verder als je hier meer over wilt weten.

Lead generatie voor e-mailmarketing met video

lead generatie email

E-mail marketing speelt een belangrijke rol in het overtuigen van leads om zaken met je te doen. Dan heb je natuurlijk wel een grote lijst met e-mail adressen nodig. Video helpt je om die lijst zo snel mogelijk zo groot mogelijk te maken. Er zijn meerdere manieren om video te gebruiken bij leadgeneratie en in de e-mail marketing zelf. Lees hier meer over het gebruik van video voor het verzamelen van e-mails en voor het versterken van je e-mail marketing.

Een goede cameraman is onmisbaar voor video

cameraman

Een video opnemen is iets dat veel mensen doen, maar een goede cameraman is onmisbaar voor het maken van een interessante bedrijfsvideo. Een cameraman bepaalt vaak samen met de regisseur wat er in beeld komt en hoe dat moet. Het effect van beelden en belichting op emoties is iets dat de cameraman in de gaten houdt. Zijn rol is dus zeker niet te onderschatten. Lees daarom hier wat een cameraman allemaal moet doen om de perfecte beelden voor jouw bedrijfsvideo te maken.

Een instructiefilm voor meer klantloyaliteit

instructiefilm

Een instructiefilm kan op meerdere manieren voor klantloyaliteit zorgen. Dit komt doordat de instructiefilm voor je klant ontzettend waardevol is en vol praktische tips. Als je het goed doet komt de instructiefilm ook niet over als een salesvideo. Dit is erg belangrijk omdat mensen vaak wegklikken bij een reclamevideo, maar blijven kijken bij waarde en humor. Lees hier meer over hoe een instructievideo voor meer klanten zorgt.

De 5 meeste fouten in video montage

5-meeste-fouten-video-montage

Een video monteren is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Even knippen en plakken is een misvatting die we vaak te horen krijgen bij Bedrijfsbeeld. Het monteren van een video kan ontzettend veel tijd in beslag nemen, vooral als je het liever zelf wilt doen. Om te voorkomen dat jij veel gemaakte fouten maakt die alleen thuishoren in de vakantiefilm en niet in je bedrijfsvideo hebben we 5 fouten beschreven en geven we de oplossing.

5 trends in content marketing die elke ondernemer moet kennen

Elke ondernemer die vooruit wil met zijn online marketing moet op de hoogte zijn van deze 5 content marketing trends. Dit jaar zal content marketing meer dan ooit om video draaien. De mogelijkheden zijn nog nooit zo groot geweest. Om de keuze voor het juiste type video content marketing voor jouw bedrijf eenvoudiger te maken kun je dit blog lezen. Hierin staat meer informatie over video in e-mailmarketing, live streaming en nog veel meer.

Epic video content marketing: Oftewel hoe val je op?

Content marketing is in de online wereld steeds belangrijker. Content marketing is een middel van het verspreiden van informatie via websites, social media en andere online middelen die waarde bieden aan de ontvanger van de content. Door deze content kan een bedrijf, ook in de B2B branche, zich positioneren als een betrouwbare partner. Maar hoe […]

Vloggen, is het wat voor jou?

Vloggen is al lang niet meer voorbehouden aan de beauty queens van Nederland. Sommige mensen vloggen over hun leven, zoals Enzo Knol, anderen vloggen over hun hobby en weer andere mensen vloggen over hun werk of over hun bedrijf als het ondernemers zijn. Vloggen betekenis Vloggen is een verbastering van bloggen. Het is eigenlijk een […]

Noordster TV: Inspiratie voor ondernemers in Noord Nederland

Het gebruik van online video neemt razendsnel toe. Video is een prachtig middel je doelgroep te bereiken. Je boodschap wordt sneller en beter begrepen en je wordt beter vindbaar door Google, wanneer je video’s inzet op je site. Ter aanvulling op de huidige activiteiten van Noordster Sociëteit is onlangs Noordster.TV live gegaan. Noordster.TV is een […]

De voordelen van een animatiefilm

Een animatiefilm laten maken voor marketingdoeleinden wordt steeds populairder, onder andere door de komst van sociale media en het gemak dat het geeft om video’s te bekijken. Waar je eerst nog alleen naar YouTube kon om video’s te zien, zijn video’s nu ook niet meer weg te denken uit Facebook, Linkedin, Instagram en andere sociale […]

Videoproductie: van idee tot montage!

videoproductie

Het hele jaar door komen er aankondigingen in het filmlandschap over films die geproduceerd gaan worden. Videoproductie is een lang en ingewikkeld proces als je een speelfilm maakt. Het proces voor een videoproductie voor een bedrijfsfilm, voorlichtingsfilm, productvideo of andere kortere video’s is vergelijkbaar, maar duurt gelukkig minder lang. Het begint uiteindelijk allemaal met een […]