Bedrijfsvideo maken Winschoten

Bedrijfsvideo maken Winschoten

Schakel de expertise van Bedrijfsbeeld in als u een bedrijfsvideo wilt laten maken in omgeving Winschoten. Bedrijfsbeeld is een jonge organisatie op het gebied van videocommunicatie. Wij beschikken over heldere ideeën en beschikken over een uitstekende expertise op het gebied van videocommunicatie: wij kunnen voor u de bedrijfsvideo maken (o.a product video en instructievideo) die u helpt bij het behalen van uw communicatiedoelen.

Bedrijfsvideo bij Bedrijfsbeeld

Bij Bedrijfsbeeld zijn we ervan overtuigd dat video als middel bijdraagt aan het behalen van uw doelen, met als basis heldere communicatie: tussen u en ons als tussen u en uw doelgroep(en). Afhankelijk van de soort boodschap die u wilt laten overbrengen, kunnen wij voor u een video maken die daarbij past. U kunt bij ons terecht voor o.a. een bedrijfsfilm, maar ook voor product video, instructievideo, een video van een bedrijfsproces, eventregistratie of een bedrijfsjournaal.

Stappenplan bedrijfsvideo

Wanneer u kiest voor het laten maken van uw bedrijfsvideo door Bedrijfsbeeld, dan werken wij volgens onderstaand stappenplan om uw bedrijfsvideo in Winschoten te maken:

  • Wat is uw doel?
  • Wie wilt u bereiken? Oftewel: wat is uw doelgroep?
  • Wat wilt u overbrengen? (boodschap)
  • Formulering van het script
  • Productie van de video (incl. voice-over, muziek, animaties en montage)
  • Oplevering, met daarin voor u de mogelijkheid tot feedback
  • Distributie, waarin door middel van een plan de juiste kanalen worden ingezet (videomarketing)
  • Archivering

Wij begeleiden u stap voor stap door het proces van het bedenken, maken en inzetten van uw bedrijfsvideo en de productie van uw video wordt pas opgeleverd wanneer u 100% tevreden bent.

Neem contact op

Heeft u interesse in een van onze diensten en wilt u een bedrijfsvideo laten maken in Winschoten door Bedrijfsbeeld? Neem dan contact op met ons via het contactformulier en dan komen we zo spoedig mogelijk bij u terug om uw wensen te bespreken!

Contact Opnemen