Bedrijfsjournaals

Je doelgroep informeren over nieuwe ontwikkelingen of interessante onderwerpen in uw vakgebied? Een bedrijfsjournaal is daarvoor een uitstekend middel. Met een relatief kleine redactie ben je in staat een grote doelgroep effectief te bereiken. Bedrijfsbeeld heeft ruime ervaring met de realisatie van bedrijfsjournaals en heeft door de jaren een groot portfolio opgebouwd.

Bij de realisatie van bedrijfsjournaals staan uw wensen altijd voorop en zorgen wij ervoor dat uw onderneming op de juiste wijze wordt gepresenteerd.

Werkwijze Bedrijfsbeeld

Laat u een bedrijfsjournaal bij Bedrijfsbeeld maken dan bepalen we samen de doelstelling en de boodschap die u wilt uitdragen. Ook wordt de doelgroep geanalyseerd zodat het bedrijfsjournaal optimaal aansluit bij de doelgroep en de boodschap helder overkomt. Vervolgens wordt er een script ontwikkeld waarna er na goedkeuring wordt gestart met de productie van het definitieve bedrijfsjournaal. Tijdens de productie wordt u op de hoogte gehouden met verschillende previews waarna het bedrijfsjournaal pas bij 100% goedkeuring wordt opgeleverd.

U kunt bij Bedrijfsbeeld terecht voor diverse soorten bedrijfsvideo’s, waaronder:

Distributie van bedrijfsjournaals

Naast het produceren zorgen wij ook voor de distributie. Dat betekent dat we ervoor zorgen dat de doelgroep daadwerkelijk wordt bereikt. De doelgroep wordt betrokken bij de informatie zodat we precies weten of de informatie interessant genoeg is en blijft. Een Bedrijfsjournaal zorgt voor een actieve communicatie met je doelgroep, is effectief en goedkoper dan vergelijkbare communicatiemiddelen.

Over Bedrijfsbeeld

Wilt u een bedrijfsjournaal laten maken of wilt u hier graag meer informatie ontvangen? Neem geheel vrijblijvend contact via het contactformulier zodat wij samen met u alle mogelijkheden voor een bedrijfsjournaal voor uw onderneming door kunnen nemen. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Contact Opnemen