Krachtige 1 minuut bedrijfsfilm

Overtuig je doelgroep binnen 1 minuut!

Veel bedrijven en commerciële mensen doen er lang over om te vertellen waar hun organisatie voor staat. Het gevolg is een langdradige presentatie waar “alles” aan bod komt. De doelgroep kan zich moeilijk identificeren. Dit is anders wanneer je ervoor zorgt dat alleen datgene naar bovenkomt waar je bedrijf op drijft: Kernwaarden of wel wat is je DNA. Wat maakt dat jouw bedrijf zaken doet met een ander. Voordat je verder leest, bekijk onze eigen 1 minuut bedrijfsfilm:

Krachtig overbrengen waar je voor staat!

Wil jij dit ook? De kernwaarden van je bedrijf naar voren laten komen door krachtige dynamische beelden, voice-over en de juiste muziek? Binnen 1 minuut de DNA van je bedrijf naar voren laten komen? Wij zorgen voor een strakke begeleiding op zoek naar de kernwaarden van je bedrijf. Van daaruit gaan we deze kernwaarden vertalen naar een krachtige, dynamische en moderne bedrijfsfilm.

Wat levert het op?

Een krachtige video die je gebruiken kunt bij de introductie van je organisatie. Het vervangt eventueel je huidige verouderde bedrijfsvideo tot een nieuw frisse bedrijfsfilm. De video is geheel aangepast aan socialmedia zodat je bedrijf optimaal kunt presenteren op alle kanalen.

Samenvattend:

  • We zorgen voor een gedegen voorbereiding.
  • Wij halen het DNA van je bedrijf naar boven.
  • Wij zorgen voor de gehele productie van idee tot realisatie.
  • We maken aansprekende beelden, opgenomen met hoogwaardige apparatuur.
  • Wij monteren een moderne dynamische film, waarbij beeld en geluid optimaal op elkaar worden afgestemd.
  • Wij gebruiken sterke voice-overs en strakke animaties ter ondersteuning.
  • Wij zorgen ervoor dat je bedrijf binnen 1 minuut wordt gepresenteerd!
  • Wij hanteren een helder plan van aanpak.

Speciale deal!

Wij zoeken in Nederland voor elke branche 1 bedrijf waar we de 1 minuut bedrijfsfilm gaan toepassen.
Je krijgt de video voor eigen gebruik en de video’s worden geplaatst op een speciaal videokanaal die wij gaan gebruiken ter promotie van de 1 minuut video. Je bedrijf wordt natuurlijk ook dankzij deze promotie gepromoot en dat is mooi meegenomen.

Voor deze speciale actie en promotie kiezen wij maximaal 1 bedrijf per branche. Je concurrent doet dus niet mee in deze deal!

Nieuwsgierig naar de speciale prijs? Neem dan contact met ons op!

Wij sluiten deze actie op uiterlijk 31 januari 2016