Bedrijfsbeeld sponsort Fiets voor een Huis

Sinds begin dit jaar sponsort Bedrijfsbeeld het evenement  “Fiets voor een Huis”.              Dit evenement is een intiatief van www.Wereldfoundation.nl .

Deze stichting biedt kansarme gezinnen in met name Bangladesh een menswaardig bestaan in de vorm van een compleet nieuw huis!

Het mooie van de stichting is dat het bouwen van deze huizen ook door de stichting wordt uitgevoerd. Een donateur weet dus zeker dat zijn of haar geld direct wordt besteed! Inmiddels zijn er enkele duizenden huizen gebouwd maar het doel is nog veel meer gezinnen een kans te geven op een menswaardig bestaan.   

Fiets of  loop naar de top van de Galibier en maak een nieuw leven mogelijk voor een gezin. Door minimaal     € 1.000 aan sponsorgeld bijeen te brengen, zorg je al voor één huis! Het doel is om minimaal 500 gezinnen in Banladesh te helpen aan een huis.              

Alle informatie over dit event en hoe jij hier een bijdrage aan kunt leveren vindt je terug op http://www.fietsvooreenhuis.nl  Je kunt ook de speciale flyer dowloaden: FVEH-bedrijfsflyer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *