WANTED: scenarioschrijver


Wij zijn op zoek naar een creatieve eigenwijze scenarioschrijver/schrijfster op projectbasis. Ken jij of ben jij iemand die aan de hand van doelgroep en doelstelling creatieve scenario’s kan bedenken en uitwerken. Neem dan contact met ons op! Info@bedrijfsbeeld.nl

Winactie Bedrijfsbeeld!


WINACTIE BEDRIJFSBEELD:
Bedenk een origineel videoscript en win een GoPRO!

Onze klanten vragen ons vaak om hulp voor het oplossen van een  communicatieprobleem. Klanten willen graag iets verkopen, een nieuw product lanceren, het bedrijf promoten, een instructie geven. Aan de hand van de doelstelling en de input van de klant maken wij dan een draaiboek voor een video.

Door middel van deze wedstrijd willen wij het graag eens andersom doen. Graag ontvangen wij jullie wildste en gekste ideeën voor een filmscript waar het bedrijf eigenlijk nog bij gevonden moet worden. Oftewel laat je niet leiden door het bedrijf of het product ervan maar denk out of the box.
Concreet zijn we op zoek naar leuke film scrips/ideeën waar een bedrijf zijn naam aan kan koppelen. Actie, emotie, spektakel. Alle ingrediënten zijn toegestaan. Het gevoel, de uitstraling of onderdelen uit de film moeten uiteindelijk natuurlijk wel een relatie hebben met het bedrijf.

De doelgroep heeft plezier in het kijken van de film en koppelt deze emotie onbewust aan het merk.
In Amerika wordt dit concept vaak toegepast. Hieronder willen we een paar voorbeelden geven van video’s waarbij sfeer en emotie worden gekoppeld aan een merk:

Productie: Devinsupertramp
Promotie voor: Vooray

Productie: Devinsupertramp
Promotie voor: Ford focus

Het product hoeft niet daadwerkelijk in de video’s aanwezig zijn. De video kan ook een bepaalde nieuwswaarde bevatten of mooi verhaal waar een merk aan verbonden kan worden die de video sponsort en kort in beeld is te zien aan het begin of einde van de film.
Hieronder zijn enkele voorbeelden:

Actueel (nieuwswaarde): Sluiten ijsbaan Assen
Productie: Bedrijfsbeeld
Mogelijke sponsoren: sportmerken, schaatsmerken.

Creatieve film met verhaallijn:
Productie: Tobias Ellehammer
Mogelijke sponsoren: kledingmerken, danssschool, stad of land.

Voorwaarden winactie:

  • Zet een duidelijk, origineel verhaal neer wat overtuigend is qua inhoud.
  • Zet het verhaal uiteen in een duidelijk script of verhaallijn.
  • Het script moet linken aan een Noord-Nederlands bedrijf.
  • Wees origineel, denk out of the box.
  • Het script moet uitvoerbaar zijn binnen Nederland.
  • De duur van de film mag maximaal 2 minuten zijn.
  • Like onze facebookpagina

Stuur je script, samen met je persoonlijke gegevens (Naam, leeftijd, email, achtergrond, telefoon nummer) naar winactie@bedrijfsbeeld.nl

Degene met het meest originele script en voldoet aan bovenstaande voorwaarden wint een gloednieuwe Go Pro hero 5 BLACK twv 419 euro.

Wij zien erg uit naar JOUW inzending.

TEAM BEDRIJFSBEELD
Deze actie loopt tot en met 28 februari 2018

Fiets voor een huis brengt 8 ton op!


Wij sponsoren voor het 5e jaar het evenement fiets voor een huis. Een evenement waarbij sportieve fietsers en lopers de Galibier in Frankrijk beklimmen.  Iedere deelnemer neemt minimaal 1000 euro aan sponsorgeld mee. Van elke 1000 euro wordt een huis gebouwd voor kansarme mensen in Bangladesh.

Op 9 september was het weer zover. Meer dan 700 enthousiaste mensen beklommen, tijdens barre omstandigheden, de Galibier en brachten hiermee een recordbedrag binnen.

Wij waren erbij en maakten de aftermovie die we nog dezelfde avond vertoonden in de feest tent.  Dat video emotie overbrengt hoeven we je waarschijnlijk niet meer te vertellen.

Bekijk hierbij de aftermovie!

 

 

 

Acteurs gezocht!


In opdracht van Duo maakt Bedrijfsbeeld begin juni, 5 promo video’s voor het product Europass. Hiervoor hebben wij voor elke video een mannelijke/vrouwelijke acteur nodig als Young professional (20-28 jaar).
Betaling in overleg.

Denk jij dat jij het in je hebt om de het gezicht te worden van Europass als Young professional?

Wat moet je doen?
Stuur ons een mail met daarin de volgende gegevens:

Naam
Achternaam
Businessfoto
Leeftijd
Adres
Mobiel nummer
E-mail
Portfolio

Je kunt deze gegevens door sturen naar: lienekeveen@bedrijfsbeeld.nl
Misschien wordt jij wel DE Young professional !!

Bedrijfsbeeld Netwerktoertocht op 17 mei


Bent u ondernemer en is fietsen een grote hobby van u? Wilt u graag andere bijzondere ondernemers ontmoeten en op een sportieve manier netwerken? Dan is deze unieke Bedrijfsbeeld Netwerktocht uw kans. Sportief netwerken met andere ondernemers tijdens een toertocht onder begeleiding van motards.

Op 17 mei a.s. organiseren wij de “Bedrijfsbeeld Netwerktocht”. Deze toertocht is speciaal bedoeld voor de sportieve ondernemer die de kans krijgt om op een compleet nieuwe manier te netwerken. U wordt ontvangen bij ons pand met een welkomstdrankje. Na het welkom om 14.00 uur vertrekt de groep op de racefiets voor een rit van 75 km. De route zal grotendeels over de openbare weg gaan en onder begeleiding gaan van 4 Motards, een mechanieker en EHBO wat garant staat voor een bijzondere ervaring. De gemiddelde snelheid van de groep zal rond de 28 km per uur liggen. Tijdens de rit wordt er “gedraaid” waardoor u in de gelegenheid bent om te netwerken met de andere ondernemers. Op ongeveer de helft van de route wordt er een pauze gehouden op een unieke locatie waar u iets speciaals staat te wachten.

Schrijf je in, er zijn nog slechts 3 plekken!

Gezocht: Creatieve scenarioschrijver online video


 

Voor diverse leuke projecten zoeken wij een jonge enthousiaste scenarioschrijver die in nauwe samenwerking met ons creatieve online videoconcepten gaat ontwikkelen.

Ben  je onderscheidend in je creatie, is video je passie en denk je “out of the box” ?Heb je aantoonbare ervaring?

Neem dan contact met ons op!  Het aantal uren in overleg op parttime/freelance basis.