Eventregistraties

Wilt u een bijzonder evenement vastleggen? Dan is een eventregistratie in de vorm van een video een zeer effectief middel. Wij helpen met de productie van krachtige en dynamische eventregistraties. Door de jaren heen heeft Bedrijfsbeeld ruime ervaring opgedaan met de realisatie van prachtige aftermovies. Bent u geïnteresseerd geraakt naar ons werk, bekijk dan ons portfolio.

Wanneer u uw evenement op video laat vastleggen door Bedrijfsbeeld staan uw eisen en wensen altijd voorop. Wij zorgen ervoor dat uw evenement goed in beeld wordt gebracht en dat de sfeer van uw evenement in de video zichtbaar zal zijn. Benieuwd naar de werkwijze van Bedrijfbeeld? Lees hieronder meer over hoe wij uw evenement optimaal in beeld brengen.

Eventregistraties in duidelijke stappen

Wij formuleren samen met u een heldere doel en komen via een duidelijk stappenplan tot een eindresultaat die past bij uw organisatie. Zo wordt onder andere de doelstelling van uw eventregistratie in kaart gebracht waarna gestart wordt met de realisatie van het script. Keurt u het script goed dan wordt er gestart met de productie van de eventregistratie, waarbij wij u met diverse previews op de hoogte houden. Pas wanneer u 100% tevreden bent zal de definitieve versie worden opgeleverd.

Naast het produceren van de eventregistratie helpen wij u ook met videomarketing. Dat betekent dat wij u adviseren hoe uw video’s optimaal rendement gaan opleveren. Hierbij wordt er een advies uitgebracht welke kanalen u het beste kunt inzetten en op welke wijze.

U kunt bij Bedrijfsbeeld terecht voor diverse soorten bedrijfsvideo’s, waaronder:

Meer weten over eventregistraties?

Heeft u interesse gekregen in de realisatie van een eventregistatie of wilt u hierover graag meer informatie ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bedrijfsbeeld om samen de mogelijkheden voor uw unieke eventregistratie door te nemen. U kunt contact opnemen via ons contactformulier, ook kunt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact Opnemen